Slider

Back to school with HELLO write and erase....

17 kolovoza, 2017I kako nam vrijeme brzo prolazi, pa se tako i ljeto primiče kraju, treba polako klinca pripremati na povratak školi. Koliko god je ovo rastajanje od ljeta teško nama odraslima i djeci je to posebno emotivno razdoblje. U našem slučaju, iako s jedne strane postoji velika radost ponovnog druženja sa prijateljima iz razreda, toliko je i prisutan šok od povratka učenju.


HELLO piši-briši kockama (HELLO write and erase) doskočila sam dosadnom obliku priprema za školu. Klinac je oduševljen, usavršavamo motoriku pisanja i crtanja na maloj, ograničenoj površini, a pritom se i igramo kombinacija i pričanju priča. Naravno, mogućnosti su neograničene te nas čeka i matematika na ovim kockama, a sve kroz igru i smijeh. :-)Sretno i zadovoljno dijete najveća mi je nagrada!
Kako se vi pripremate za početak škole? Koje su vaše taktike? 
4 komentara:

 1. Draga Irena, odlična ideja! Ja na žalost, kad je moj sin bio školskog uzrasta, nisam bila baš kreativna :) ali ću biti kad dođe unuče :)
  Pusa xo xo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Draga Biljana, vjerujem da ćete kod unuka to itekako nadoknaditi. Imaju mnogo toga za naučiti od Vas! :) Velika pusa! xoxo

   Izbriši
 2. Predivna ideja draga Irena! Sigurna sam da će olakšati svako učenje i učiniti ga zabavnim! xoxo
  Vesna - Home Chic Club

  OdgovoriIzbriši

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan