Zaigrani do kasno u noć

24 rujna, 2017


Više ne volimo ići spavati u 21:00 sat. Naprotiv, i u 1:00 sat ujutro nam je veselo i Steli spavanje nije ni na kraj pameti. 
Prvu večer mi nije bilo nimalo smiješno. Ujutro me čekalo rano buđenje i odlazak na posao koji podrazumijeva koncentraciju i dobro raspoloženje, a sat je otkucavao nesmiljenom brzinom. Vrijeme predviđeno za spavanje i odmor se skraćivalo, a curica je bila vedra, vesela i nimalo umorna. Odbijala je svaku mogućnost horizontalnog položaja, a meni se činilo da ću vrištati.

U jednom sam trenutku duboko udahnula i izdahnula, napravila 30 čučnjeva za razbuđivanje, a onda se dogodio "klik". Gledajući to malo biće koje uživa u igri, grli me i ljubi sretna što je ne tjeram na spavanje, uzastopno ponavljajući još uvijek jednu od ukupno dvije riječi koje zna reći - MAMA, upitala sam se što je važnije od ovog trenutka? Apsolutno ništa. 

Više nisam gledala na sat. Uživala sam u svakoj sekundi našeg druženja i igre. Sve dok me sama nije zagrlila i pokazala prema krevetu. Tada smo zajedno zaspale... sa osmijehom na licu.
I dalje je tako. Njena nova faza koja će, kao i svaka, proći tijekom vremena. I nećemo je pamtiti kao nešto neugodno, već ćemo imati lijepe uspomene na igru do kasno u noć. 

(ukras za dječju sobu - girlanda od zvjezdica by Beebee design)

Vjerujem da je svaka mama takvo što iskusila.
Kako ste vi gledale na to?


Objavi komentar

Privacy Policy: We do not share personal information with third parties nor do we store information we collect about your visit to this blog for use other than to analyze content performance through the use of cookies, which you can turn off at anytime by modifying your Internet browser's settings. We are not responsible for the republishing of the content found on this blog on other Web sites or media without our permission. This privacy policy is subject to change without notice.

Latest Instagrams

© HELLO HOME. Design by FCD.