Slider

December

21 prosinca, 2017Čarolija prosinca vlada zrakom. Iako mi dani lete ispunjeni radnim obavezama, tek pokoja pahulja snijega, jutarnja bjelina mraza, mirisi bora, limuna i cimeta, zaustave me na tren i dozvole udahnuti prosinac.


Ova je godina za nas posebno tužna i neutješna, proživjeli smo veliki gubitak jedne mame, bake, najbolje prijateljice.... u mjesecu koji slavi jedno veliko rođenje, misli i molitve ćemo posvetiti Njoj.

Vrijeme je za smiraj, misli, molitvu i obitelj.  Tek pokoji skroman poklon ispod bora za još veće oduševljenje mališana i uspomenu na ovu čaroliju.

Sretan vam i blagoslovljen Božić, te svako dobro u novoj godini! Neka nam svima nova godina donese samo lijepo i dobro i neka svatko od nas pronađe svoj unutarnji mir i zadovoljstvo. Tada će i oni oko nas biti sretni!

2 komentara:

  1. Draga moja Irena, potpuno razumem tvoju bol, proživela sam i sama isto. Nadam se da ćeš uskoro pronaći svoj mir i sreću u svojoj porodici, znam da bi to i ona želela. Tebi i tvojoj porodici želim srećne i blagoslovene Božićne i Novogodišnje praznike, puno ljubavi, dobro zdravlje i uspeha i mir u duši. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti od srca, draga Vesna! I tebi i tvojim najdražima želim svako dobro u novoj godini, a ponajviše zdravlja, radosti i blagostanja! <3

      Izbriši

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan