moments

PHOTOGRAPHY / VISUAL STORYTELLING

ideje za uredenje sobe za djecaka




Nedavno smo proslavili Ivanov 9. rođendan. Kao i svakog rođendana, prepuni oduševljenja, balona, delicija, poklona... dodali smo torti novu svjećicu. Prva dekada pomalo se bliži kraju.

Njegovo odrastanje se već može jasno vidjeti prema njegovom razmišljanju, ponašanju, biranju riječi, pitanjima, prioritetima... Gledajući neki dan starije videozapise od trenutka Stelinog rođenja i njihovom zajedničkom druženju - zapravo sam doživjela šok. Odrastao je meni pred očima. Potajice, a opet tako naglo i evidentno.

Obzirom na tu činjenicu, potrebna je prilagodba u svakom mogućem pogledu. Od prilagodbe u odnosu i odgoju, preko odjeće i kozmetike pa do prostora u kojem najviše boravi - njegove sobe. Istu je potrebno preinačiti u ozbiljniju te je više prilagoditi njegovim sadašnjim potrebama. Ne iznova, ne drastično i ne visokim budžetom, ali opet dozom za pravog malog frajera, ljubitelja igrica i tehnike, ali i sad već ozbiljnog školarca - knjigoljupca i matematičara. Ograničeni smo malim prostorom i postojećim namještajem kojeg nećemo mijenjati, stoga će mašta morati napraviti svoje. Da vam budem iskrena, Ivan je vrlo vezan uz taj svoj prostor, nije previše spreman na kompromis i teško se odvaja od sitnica koje je već odavno prerastao. Bit će to zanimljiv projekt, pun kompromisa i uz najveću moguću suradnju sa sinom čemu se posebno veselim. :-)

Ovo je post o idejama, toliko je prekrasnih i kreativnih sobica! Pasem oči na Pinterestu i maštam o golim zidovima i prostoru u kojemu bih mogla sve ispočetka...
Evo samo nekih od njih, a našu ćemo sobu donijeti kasnije, prije i nakon malog makeovera.






( Pinterest )


( Pinterest )


Primjedbe