moments

PHOTOGRAPHY / VISUAL STORYTELLING

boy room makeover






Jedan od većih i dražih projekata u ovoj godini definitivno je makeover Ivanove sobe. Dječak polako odrasta te mu je potrebno i povremeno prilagođavati prostor u kojem najviše boravi - njegova četiri zida.

Obzirom na činjenicu da živimo u stanu zgrade izgrađenom krajem 70ih i stilom totalno suprotnim današnjim trendovima, vrlo je teško prilagoditi se gotovim namještajem. Upravo iz tog razloga, pobornica sam teorije "manje je više", no u dječjoj sobi je minimalizam teško provesti. Stoga je namještaj po mjeri u našem slučaju bio najprihvatljivije rješenje. Posebice mi je važan kapacitet prostora za pohranu knjiga, igračaka i odjeće, a opet s druge strane neophodno je omogućiti radni prostor i prostor za igru. 
Prostor za pohranu i dječji krevet ostali su od ranije jer su u izvrsnom stanju. Promijenili smo samo fronte i dodali par ladica. Potpuno novi je radni dio koji je ovog puta više prilagođen samom prostoru i potrebama, a opet vizualno i funkcionalno više prihvatljiviji od ranijeg.

Ivan je zadovoljan i rado boravi u sobi, a posebnu pažnju posvetili smo organizaciji njegovih najdražih igračaka - Lego kockica. O tome nešto više možete pročitati na portalu Supermame.hr









Ovo je prva faza uređenja. Sada tek slijedi onaj slađi dio... detalji :)






Primjedbe