moments

PHOTOGRAPHY / VISUAL STORYTELLING

flower love



Jesam li vam rekla koliko obožavam cvijeće?

Tu je ljubav u meni probudila moja baka koja me od malih nogu čuvala i odgajala. Iako u to vrijeme nije bio ovakav ubrzani tempo, vrijeme provedeno sa bakom bilo je posebno.

Sjećam se - nije prošao ni dan, a da nismo posjetile cvjećarnu, tada jednu jedinu u našem malom gradu. Nalazila se na pola puta do škole i bila je jedino mjesto gdje smo se mogle sakriti od sunca ili kiše i pod tim izgovorom uživati u bojama i mirisima ovih jedinstvenih ukrasa prirode.

I bakinog cvjetnjaka i vrta... Njene marljive i brižne ruke uvijek su imale što raditi, a ja bih joj pomagala. Već me tada naučila o važnosti očuvanja okoliša i načinu brige o biljnom svijetu.
Priroda joj je tako i uzvraćala. Upravo su njezino dvorište i kuća bili "najcvjetniji".

Sjećam se i velike livade pune poljskog cvijeća. Bosonogog trčanja, veselih vriskova i vjenčića u kosi. Proljeća i ljeta činila su se kao iz bajke.



Gledajući Stelinu igru cvijećem, sjetim se tih vremena. U njoj vidim sebe i moj nos žut od tučka. Mirišem djetinjstvo, radost i bezbrižnost. I radujem se što uz nju sve ponovno prolazim....





Primjedbe

  1. Obožavam cveće draga, volim da je svuda oko mene!! Tvoj buket je predivan a Stela je anđeo!! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Privacy Policy: We do not share personal information with third parties nor do we store information we collect about your visit to this blog for use other than to analyze content performance through the use of cookies, which you can turn off at anytime by modifying your Internet browser's settings. We are not responsible for the republishing of the content found on this blog on other Web sites or media without our permission. This privacy policy is subject to change without notice.